Online cursus “Elleboog revalidatie na operatie”

Een Compleet Revalidatie Stappenplan 

Waar moet je beginnen? Dit complete trainingsprogramma begeleid je de
komende 18 weken!

Oefeningen en adviezen op maat gemaakt voor elleboogbreuken na een operatie.

Video’s en foto’s zodat je weet wat je moet doen en hoe je oefeningen moet doen.

Dit revalidatieprogramma hebben andere als “zeer waardevol” gewaardeerd.

Geen geld voor fysiotherapie? Dit programma laat je alle stappen en
oefeningen zien.

Naast je huidige therapie meer informatie en oefeningen.

Mensen gingen je voor
0 +

Wat zeggen anderen?

“Heel erg bedankt voor de tijd die je in dit programma hebt gestoken” N. Graaf

“Je biedt dit programma veel te goedkoop aan!”

“Ik volg het naast mijn huidige therapie voor extra informatie en oefeningen ”
N. Traub

“Vanuit het buitenland kan ik dit programma mooi volgen”
T. Koot

“Fijn dat ik alle informatie hier kan vinden!”
N. Palland

“Je hebt mij heel erg geholpen ”
P. Rudee

Emails die ik ontving,...

Hallo Sjoerd,
 
Het gaat in  mijn geval zeer voorspoedig (tot nu toe). Lijkt een ‘gunstige’ breuk. Mijn uitdaging zal de komende tijd zijn om nog rustig aan te doen. Nu, 1,5, week na mijn val (waardoor scheurtje in radius kop, geen operatie, drukverband) kan ik onbelast alle bewegingen al maken waarbij alleen de flexie en extensie elleboog nog niet maximaal zijn. 
Deze ga ik vanaf komende week heel rustig passief proberen uit te breiden.
 
Dank voor al jouw info. Gaf/geeft ‘houvast’!
 
Groeten Bianca 

Hoi Sjoerd,

 
Ik merk zeker iedere dag verbetering. Met stapjes kan ik mijn arm (elleboog) steeds beter gebruiken.
Wat nog erg lastig gaat is het buigen. Ik haal net 90 graden maar krijg hem echt niet verder. Ik maak mij hier wel zorgen om. Ik probeer iedere dag wat verder op te rekken maar zie maar heel erg weinig vooruitgang. (Of wil ik te snel??)
 
Ik heb mijn elleboog op 15 april gebroken, ik kreeg gips tot maandag 19 april en werd op die dag geopereerd. Er zitten twee pinnen in.
Op vrijdag 23 april zijn de hechtingen eruit gegaan.
 
Jouw mails en filmpjes ervaar ik als zeer prettig. Vanuit het ziekenhuis kreeg ik weinig informatie en mijn volgende afspraak is pas 17 mei.
 
Groet,
Ilse
Hallo Sjoerd,
 
Er zit vooruitgang in. Het buigen en strekken gaat beter, vooral het buigen. Met mijn bovenarm tegen de zij, kom ik met de onderarm best ver, maar kan nog niet mijn schouder aantikken. 
De elleboog nog pijnlijk…voelt als een schaafwond. 
Ik heb vooral flinke pijn in de bovenarm vooral als ik de arm in een hoek van 90 graden opzij draai.
Mijn achtste week gaat in. Ik heb veel aan de oefeningen en de informatie. 
Ik heb 3 weken gips gehad en geen controles.
Een radiuskop breuk. 
De gipsmeester zij mij de arm flink door te buigen en strekken met hulp en dat heeft hij voorgedaan….een marteling. 
Doe het nu op eigen kracht en de tips.
Bedankt hiervoor!
 
Met vriendelijke groet 
Carla 
Dag Sjoerd,
 
Bedankt voor je mail en de info over de evaluatie.
 
Het is inderdaad zeer nuttig om de voortgang zelf in kaart te brengen. Het geeft niet alleen een inzicht wat wel en wat (nog) niet kan, maar is tevens een doelstelling om alle opgegeven activiteiten terug te kunnen uitvoeren.
Sinds vandaag kan ik met mijn duim tot aan mijn voorhoofd zonder mijn hoofd naar voor te buigen 
(tot gisteren was dit enkel mogelijk mits buiging van het hoofd).
Dus er is progressie waarover ik enorm tevreden ben. 👍🏼
 
Ik oefen elke dag rustig verder en
op geregelde tijdstippen ga ik nu ook voor mezelf mijn voortgang evalueren.
 
Bedankt voor de opvolging en nog een fijne dag.
 
Vriendelijke groeten,
Martine

8+
jaar ervaring

300+
Revalidanten
gingen je voor

40+
Oefeningen

Waarom ik dit programma heb geschreven.
Ik heb dit programma geschreven voor iedereen die moet revalideren na een elleboogbreuk.

Ik ben niet aanvullend verzekert
Ben je niet aanvullend verzekert of kun je fysiotherapie niet betalen, dan biedt dit programma een goed inzicht hoe het revalidatieproces eruit ziet. Je vindt hier oefeningen, tips en adviezen die je direct helpen.

Ik ben onder behandeling bij een fysiotherapeut
Heel goed! Persoonlijke begeleiding van een fysio is altijd beter dan alleen een oefenprogramma volgen. Een fysio kan jou namelijk heel gericht sturen. Ik adviseer daarom altijd fysiotherapie te volgen na een elleboogbreuk. Echter is mijn ervaring dat wanneer je een fysio bezoekt niet een trainingsplan krijgt. Daarom ben ik ervan overtuigd dat dit programma je zal helpen naast de therapie die je volgt. Het oefenprogramma laat je naast vele oefeningen ook het hele revalidatieproces zien. Ik merk dat dit mijn patiënten heel erg helpt. Ik ben 6 maanden bezig geweest om dit oefenprogramma te ontwikkelen en te verbeteren. Alles wat ik hier vermeld heb kan ik niet tijdens een behandeling vertellen omdat het gewoon te veel is.

Je revalidatie start vandaag!