Have a question?
Bericht verzonden Sluiten

Elleboogbreuk - geopereerd

In dit 18 weekse oefenprogramma laat ik je precies zien wat je moet alles uit je revalidatieproces te halen. Ik ... Meer tonen
413 Studenten ingeschreven
5
14 beoordelingen
  • Beschrijving
  • Curriculum
  • FAQ
  • Aankondiging
  • Beoordelingen
Elleboogbreuk na operatie

Revalideer in 18 weken na een elleboogbreuk

20+

Video's

Iedereen

Level

40+

Oefeningen

18

weken

300+

Studenten

Revalidanten gingen je voor!
0

Revalideer in 18 weken!

In dit 18 weekse online oefenprogramma laat ik je precies zien wat je moet doen om alles uit je revalidatieproces te halen. Ik begeleid je stap voor stap en laat je alles zien om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Elke fase van het revalidatieproces kent andere oefeningen en dit laat ik je zien door middel van video’s en foto’s.

Voor wie is deze training?

Deze online training is bedoelt voor iedereen die ALLES uit het revalidatieproces wil halen!  Zorg dat je achteraf kunt zeggen “ik heb het nergens laten liggen”. 

Blijf niet langer in onzekerheid

Voorbeelden van enkele video's

UITSTEKEND
22 recensies op
G Vd Weide
G Vd Weide
2023-08-17
Heel blij met de oefeningen, wat en wanneer je bepaalde oefeningen kunt doen. De informatie over wat je kunt verwachten, en dat er echt veel tijd voor de genezing staat. Top!
Astrid Jongedijk
Astrid Jongedijk
2023-08-13
Bij toeval het ebook tegen gekomen op internet. Zeer fijne nuttige informatie en oefeningen.
Nel Aarts
Nel Aarts
2023-07-06
De tips van Sjoerd Commandeur, fysiotherapeut, hebben mij veel geholpen na een scheurtje in de elleboog.
NennaH
NennaH
2023-06-15
Top, superduidelijk. Tot nu toe effectiever en deskundiger dan menige real life fysio. Motiverender ook Ook de 'nazorg' mailtjes. Geeft een heel betrokken en persoonlijk gevoel.
Jan de
Jan de
2023-06-12
Uitstekende informatie. Ik heb er ècht wat aan gehad
Stefan iMach
Stefan iMach
2023-06-08
Oefenthuis is een fijne bijdrage om met behulp van oefeningen te revalideren. Het gaat stukken beter. Hartelijk bedankt!
Witte Witten
Witte Witten
2023-03-18
Zeer goede informatie gekregen. In de juiste volgorde die je zo kan gebruiken, heb dagelijks geoefent. Zeer goed mee geholpen. Mijn specialist was zeer te vrede met mijn resultaat. Een echte aanrader. Dikke verdiende pluim.

Wat dit online revalidatieprogramma je oplevert:

Wat wordt in deze training behandeld?

Wat zeggen andere mensen?

Ik vond de cursus prijs, elleboogbreuk, heel schappelijk en heb er veel aan gehad. De evaluatielijst met vragen als wat je allemaal kunt na 6 w. (bijv. vork naar de mond, bovenste knoopjes blouse dicht) of na 12 weken (verder dan 90 graden buigen) maakte je soms onzeker, maar je kon voor vragen altijd mailen.

Omdat de arts zei dat 1x per week fysio te weinig is moet je daarnaast zelf thuis oefenen en evt. gebruik maken van een weerstandsband en dumbbells.

Ik kon na 6 w. weer zwemmen. 5x per week een half uur schoolslag. Dit mocht ik omdat de wond netjes geheeld was en het bot aan elkaar was gegroeid. Omdat het buigen (Olecranon fractuur) na 9 w. niet verder kwam dan 90 graden en ik het zelf eng vond over de pijngrens te gaan, heeft mijn partner mij hierin daarna ondersteund,  dit i.c.m. fysio, de online oefeningen, zwemmen, crosstrainer en de plensdouche (waterstraal met massageachtig effect, 5x p.w. 5 min.) ging het buigen ineens super vooruit. In de 11e week na de operatie kan ik  weer bijna mijn schouder raken. De elleboog is nog wel wat stijf, hopelijk gaat dit ook in stapjes vooruit. Je moet veel geduld hebben, maar zover als ik nu ben, dat had ik niet gedacht.

 

Maria G. Ilbrink

Hallo Sjooerd, Nu 9 weken na mijn operatie. Ik oefen veel. Ben tevreden over de cursus, duidelijk , helder en vooral de vootbeelden, hoe ik bv de dumbel moet vasthouden ed helpt. Ik vind de cursus een extra hulp. Ik ga ook naar een fysiotherapeut. Maar die heeft hier minder ervaring mee.  Ik vind de prijs voor deze informatie goed, zelfs als je fysiotherapie niet kan betalen, heb je een hele goede begeleiding, voor lange tijd. Bedankt voor deze begeleiding. Groetjes, Lynn

Je oefenprogramma is een goede aanvulling op de kine thuis om een grotere variatie oefeningen te hebben, maar vooral om meer zekerheid te krijgen om te weten dat je alles doet wat mag of moet gedaan worden op het juiste ogenblik. Het kwam ook van pas als aanmoediging om meer te oefenen. Maar ik mankeer ook bepaalde dingen. Wanneer mag je je afduwen met je armen, om door middel van je gebroken elleboog recht te komen van de grond, uit het bad…. Dank u wel voor je oefenprogramma! Met vriendelijke groet, Lucie

Klik op het tablad "Beoordelingen" om meer beoordelingen te lezen.

Bijna 400 mensen gingen je voor!

Compleet revalidatieprogramma

Dit is een compleet online revalidatieprogramma dat je begeleid om zo optimaal mogelijk te revalideren! Je kunt dus overal ter wereld dit programma volgen!

Fysiotherapie?
De begeleiding van een fysiotherapeut vind ik belangrijk bij een elleboogbreuk, maar dit programma zet de puntjes op de i. Ik durf met 100% overtuiging te zeggen dat je hier heel veel uit gaat halen! Dat komt omdat ik dagelijks veel hand, pols en ellebogen zie. Ik kan je dus die extra informatie en oefeningen geven waarna je op zoekt bent. Daarnaast is niet iedereen voor fysiotherapie aanvullend verzekerd of kan niet iedereen dit betalen. In dat geval geeft dit oefenprogramma duidelijke handvatten wat je per week moet doen.

Meld je aan en je revalidatie kan beginnen!

100% GARANTIE

Niet tevreden? Dan krijg je 100% van het aanschafbedrag terug! Bij melding binnen 7 dagen na aankoop.

Na de operatie zal ik fysiotherapie krijgen. Is dit programma zinvol voor mij?
Ook dan is dit programma een absolute aanvulling. Veel van mijn cursisten lopen bij een fysiotherapeut en volgen tegelijk dit programma. Zij willen vooral zelf de regie in handen houden en het revalidatieproces kritisch blijven volgen.


Ik durf met 100% overtuiging te zeggen dat je hier heel veel uit gaat halen! Ik heb het hele revalidatieprogramma in stapjes opgedeeld. Alle informatie en problemen die ik de afgelopen 10 jaar ben tegengekomen heb ik in dit programma verwerkt. Zo kun je continue bij jezelf controleren of de problemen en ontwikkelingen met je elleboog die je ervaart passen bij de revalidatiefase waar je in zit.
Wat als ik niet tevreden ben met het programma?
Dan krijg je 100% van het aankoopbedrag teruggestort. Ik wil alleen tevreden mensen. Meld dit echter wel binnen 7 dagen na de aankoop. Wacht je langer dan 7 dagen, dan vervalt deze garantie.
Is dit programma vervanging voor fysiotherapie?
Nee, voor een optimale revalidatie adviseer ik ook de hulp van een fysiotherapeut in te schakelen. Een fysiotherapeut kan je helpen bij het mobiliseren van je elleboog.
Waarom moet ik betalen voor dit programma?
Er zit ontzettend veel werk in het ontwikkelen van de website en dit elleboogprogramma. Daarnaast betaal ik met de opbrengsten van de cursus het onderhoud van de website en diverse licenties die ik nodig heb om dit programma te kunnen maken. Door dit programma aan te schaffen draag je bij aan het verder verbeteren van de website.
Ik heb geen verzekering voor fysiotherapie. Kan ik dit programma gebruiken?
Zeker wanneer je niet verzekert bent voor fysiotherapie zal dit programma je leiden door je revalidatie. Het geeft je een duidelijk houvast tijdens je revalidatie.
Is het mogelijk om een 1 op 1 sessie te doen?
Ja dat kan. Hiervoor reken ik een tarief van €39,50 per 20 minuten. Wanneer je aanvullend verzekert bent kun je dit via je fysiotherapie verzekering laten verlopen.

Hier vind je een overzicht met alle updates die ik doorvoer in het programma.


21-7-2023
Hoofdstuk 5.7 "Extra oefening" extra oefening toegevoegd.

Hele revalidatieprogramma gecontroleerd.

4-1-2022
Hoofdstuk 10.5 "Rekspalken" video toegevoegd over een strekspalk.


3-1-2022

Hoofdstuk 9.1 "Oefeningen" video toegevoegd.


2-1-2022

Hoofdstuk 9.1 "Oefeningen" oefeningen toegevoegd.


31-12-2021

Hoofdstuk 1.2 "Anatomie" video toegevoegd met uitleg over de anatomie van de arm.


31-12-2021

Hoofdstuk 2.1 "Elleboog oefeningen" 2e video toegevoegd met extra oefeningen.


8-12-2021

Hoofdstuk 10.6 "veel gestelde vragen" toegevoegd.


2-7-2021

Hoofdstuk "Stap 4" "arm oefeningen" en "Stap 3" "arm oefeningen" Video toegevoegd


26-06-2021

Hoofdstuk "Stap 4" "Oefeningen elleboog" Update video met nieuwe oefeningen pro/supinatie verbeteren.


20-06-2021

Hoofdstuk "Stap 1" indeling verandert van oefeningen schouder, elleboog, pols en vingers, waardoor er een logischere doorloop van oefeningen is.


Update: 20-06-2021

Beste Revalidanten,


Zoals jullie gemerkt hebben ben ik het revalidatieprogramma aan het updaten. Zo zijn er meer video's bij gekomen (nieuwe zijn in de maak), en ben ik de indeling iets aan het veranderen (na feedback van gebruikers). Mochten er zaken onduidelijk of verwarrend zijn? Heb je verzoeken? Mail mij en ik zal kijken of ik deze kan meenemen in de volgende updates. Mailen kan via het contactformulier.


15-06-2021

Hoofdstuk "Extra" paragraaf "Pols oefeningen" video van polsoefeningen toegevoegd.


14-06-2021

Hoofdstuk "Stap 3" paragraaf "Oefeningen in video" toegevoegd.


06-06-2021

Hoofdstuk "Extra", paragraaf "Schouderklachten voorkomen"; video


27-05-2021

Hoofdstuk Stap 1, paragraaf Uitleg; video update


27-05-2021

Hoofdstuk Stap 2, paragraaf Uitleg; video update


27-05-2021

Hoofdstuk Extra, paragraaf Zwelling; video update coban


26-05-2021

Hoofdstuk Introductie, paragraaf Introductie; video update

5.0
14 beoordelingen
Sterren 5
14
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0